Mercedes har løst deres problem, igen!

Mercedes chef, Toto Wolff, har meldt ud op til det kommende løb på Imola banen i Italien, at holdet har løst deres helt store problem og at de nu forventer at kunne kæmpe med i front af feltet.

Frankrigs Grand Prix 2022 . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 15/5 2024 klokken 09:05

Toto Wolff melder optimistisk ud, at Mercedes nu har løst et af deres helt store problemer med deres Formel 1 racer, igen.

Det er ikke første gang han er kommet med den udmelding, så det bliver spændende at se, om Mercedes igen er med i front, når Formel 1 feltet i den kommende weekend indtager Imola, i Italien.

"Vi har en tro på, at vi har identificeret hovedårsagen til vores problemer, hvilket betyder at vi vil komme med en del nye opdateringer, startende allerede i den kommende weekend," lød det fra Wolff op til Imolas Grand Prix.

Wolff understreger dog, at de ikke har løst alt endnu, men at de nu mener at de er på rette vej og at de forventer at kunne være med helt i front, inden sommerferien.

Det er ikke første gang at Wolff har kommet med sådan en udmelding, uden det har ført dem frem i feltet, men der er næppe tvivl om, at Mercedes, med den store kapacitet de har, vil få løst deres udfordringer og igen vil være et rigtigt top-hold.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Haas-boss kæmpede for at beholde Hülkenberg BREAKING NEWS: Williams forlænger med Albon »