Emilia-Romagna GP: Vejrudsigten

Sidste år regnede Emilia-Romagnas Grand Prix væk, med katastrofale følger i hele regionen til følge. I år ser det markant anderledes ud, hvilket lover godt for løb og tilskuere.

Lance Stroll i gruset. Emilia-Romagnas GP 2022 . Copyright Aston Martin

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/5 2024 klokken 11:05

Dem af jer, der så småt er i gang med at pakke til en rejse til Imola, for at overvære årets første Formel 1 løb i Italien, det såkaldte Emilia-Romagna Grand Prix, kan se frem til at blive forkælet med lækkert vejr.

Sidste år var vejret rent forfærdeligt i hele området, hvilket endte med at få løbet aflyst, hvilket dog var det mindste af det hele alle omkring den legendariske bane.

Vejret er varslet til at forløbe således:

Fredag Det forventes at det bliver omkring 25 grader, der som følge af den skyfrie himmel, skulle føles som 26 grader. Meget svag vind.

Lørdag Samme målte temperatur, men med ingen vind, skulle det føles som 30 grader.

Søndag Varsel om et større vejrskifte, hvor skyer bevæger sig over banen, dog med kun lille chance for regn. Temperaturen falder til 24 grader, hvilket det også skulle føles som. Vinden tiltager en del, så der skulle være en frisk vind.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Miamis GP: Vejrudsigten Monacos GP: Vejrudsigten »