Verstappens bil havde store skader

For en sjælden gangs skyld, vandt Max Verstappen ikke weekendens Formel 1 Grand Prix, derimod var det dagen hvor Lando Norris I McLaren endelig fik sin sejr. Men ifølge Red Bull, var McLaren ikke så meget bedre som det så ud til.

Max Verstappen. Saudi Arabiens GP 2024 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/5 2024 klokken 08:05

Det var helt underligt at se Lando Norris i McLaren, ikke bare tage føringen i Miamis Grand Prix, men også hvordan han trak fra den nærmest uovervindelige Max Verstappen i den suveræne Red Bull racer.

Men efter løbet, blev Red Bull raceren set efter, som man altid gør, hvor man kunne konstaterer, at Verstappens problemer med bilens balance og de udfordringer han havde med indstyring, var helt naturlige.

Der var nemlig store skader på bilens bund, som var opstået i forbindelse med, en ellers sjælden kørerfejl fra Max, da han ramte den fastmonterede kegle, der endte med at give dagens første Virtual Safty Car periode.

Verstappen var selv bange for at han havde skadet frontvingen, da han ramte keglen, men holdet kunne hurtigt konstaterer at der ikke var sket en skade der, hvorfor man troede at det var de hårde dæk, han senere fik på, der var problemet.

Problemerne for Max Verstappen, endte med at koste ham sejren, som gik til Lando Norris, der således sikrede sig sin første sejr i Formel 1.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Miamis GP: Løbsresumé - Norris tager sin første se Miami dagen derpå – endelig Lando! »