Brasiliens GP: Vejrudsigten

I den kommende weekend, vil Formel 1 feltet rykke til Brasilien, for at afvikle det sidste løb i årets sidste trippel header, og årets sidste sprintløb. Her kan du se hvordan vejret tager imod feltet.

Starten af Sao Paulos GP 2021. Verstappen er væk og jagtes af Hamilton, Bottas og Leclerc. . Copyright Mercedes AMG F1 - LAT Images

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 1/11 2023 klokken 12:11

Selvom man altid tænker på sommer og sol, når man omtaler Brasilien, så er det et løb, der ofte har været præget af tung regn.

Noget tyder da også på, at der vil være nedbør i vente i den kommende weekend, selvom det kun ser ud til at ramme fredagen.

Hvis det regner fredag, til den fire træning, som er den eneste frie træning i denne sprintweekend, vil det give holdene store udfordringer med at få sat deres biler rigtigt op til både sprintløb og det egentlige Grand Prix, der begge ser ud til at blive afviklet i tørvejr.

Fredag Her bliver det varmt, med op til 29 grader, mens der samtidig varsles om torden og regn, som primært ser ud til at ramme dagens træning, mens kvalifikationen ser ud til at gå fri.

Lørdag Her bliver det lidt køligere, dog uden det bliver koldt, med 26 grader. Der vil være lidt skyer på himmelen, men de skulle angiveligt ikke give regn fra sig. Så det lover godt for sprintkvalifikationen og sprintløbet.

Søndag hvor selve Grand Prix løbet skal afvikles, forsvinder skyerne, men samtidig falder temperaturen til omkring 23 grader. Så her bliver forholdene markant anderledes, end det vi har set de tidligere dage.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Qatars GP: Vejrudsigten Las Vegas GP: Vejrudsigten »