Hamilton fortsat usikker på fremtiden

I sidste uge kunne vi berette, at Mercedes mente at de var meget tæt på, at få en ny kontrakt på plads med Lewis Hamilton, men der er fortsat ikke nogen melding om, at det skulle være sket, tværtimod forlyder det, at Hamilton fortsat er usikker på fremtiden i Formel 1.

Hamilton . Copyright Mercedes

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 21/6 2023 klokken 14:06

Det er ved at være noget af en langtrukken sag, forhandlingerne mellem Lewis Hamilton og Mercedes AMG Formel 1 holdet.

Kort efter 2022 sæsonen, forlød det fra Mercedes, at de havde en aftale klar, som blot ventede på Hamiltons underskrift.

Siden kom det frem, at Hamilton ikke ville indgå en ny aftale med Mercedes, før han vidste hvor god en bil de havde lavet til 2023 sæsonen.

Som bekendt, var det ikke feltets bedste bil fra sæsonstarten, faktisk var de nede og rode rundt sammen med Williams, hvilket ikke udløste en underskrift fra den 7 dobbelte verdensmester.

I takt med, at Mercedes er blevet bedre, har det forlydt mere og mere positivt, om at en aftale nok skulle komme i hus. Og så sent som i sidste uge, var der flere meldinger om, at nu skulle alt være aftalt og en annoncering var nært forestående.

Men selvom Mercedes klarede sig godt i Canada, virker det til at der igen er skår i glæden og at Hamilton alligevel ikke er klar til at skrive under.

Efter Canadas Grand Prix, udtalte han for rullende kamera, at deres bil var virkelig dårlig, især i de hurtige sving, hvilket normalt ikke er noget vi hører offentligt fra Hamilton, der normalt er meget diplomatisk.

Det har igen sat gang i rygterne om, at Hamilton stærkt overvejer sin fremtid i Formel 1, efter denne sæson, samtidig med at det forlyder at Mercedes nu har sat deres løntilbud ned til ham.

Der er fortsat lang tid tilbage på denne sæson, men mon ikke vi snart kender Hamiltons beslutning om fremtiden?

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Daniel Ricciardo på vej tilbage Derfor er Verstappen hurtigere end Perez »