Gasly favorit til Alpine sædet

Kort efter at det kom frem, at Alpine opgiver at hive Piastri til holdet, forlyder det at Pierre Gasly fra AlphaTauri, skulle være klar til at skifte over til det franske mærke.

Pierre Gasly . Copyright AlphaTauri

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 31/8 2022 klokken 09:08

Det franske Alpine hold, kunne meget vel gå hen og blive et fuldt ud fransk hold, i 2023, efter de har opgivet at få Oscar Piastri til holdet.

Franske Esteban Ocon er ved at etablerer sig som en fast del af holdet, og nu er der meget der tyder på, at franske Pierre Gasly vil skifte over til fabriksholdet, efter han trods Red Bulls udmelding om, at han ikke vil blive frigivet af sine kontraktlige forpligtelser af Red Bull, ser ud til at slippe alligevel.

Pierre Gasly og Esteban Ocon, er ikke kendt for at have det varmeste forhold til hinanden, snare tværtimod, men Gasly er hurtig, han er fransk og han er til at få fat i.

Med Gasly exit fra AlphaTauri, er det pludselig det lille italienske hold, der står uden en kører. Spørgsmålet er så, om det er et interessant sæde for Daniel Ricciardo, eller om han vælger helt at indstille karrieren.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alpine slipper Piastri Hamilton står til gridstraf »