Horner utilfreds med udskudt start

Red Bull chef, Christian Horner, kunne forlade Monaco med endnu en sejr til holdet, samt en 3. plads, hvilket burde være ganske tilfredsstillende. Men trods det, var han ikke tilfreds med FIAs arbejde på dagen.

Abu Dhabis Grand Prix 2021 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 30/5 2022 klokken 14:05

Det blev som lovet, et regnpræget Formel 1 løb, da der i weekenden blev kørt Formel 1 i Monaco.

I første omgang valgte man, at udskyde starten i håb om, at den front man så komme ind over banen, ville være væk.

Da bilerne, efter ca. 15 minutter, blev sendt på banen, tog regne til og de måtte derfor tilbage i pit, mens de ventede i endnu længere tid på at kunne komme rigtigt i gang.

Christian Horner mener, her på bagkant, at FIA tog de helt forkerte beslutninger, og at holdene bare skulle have været sendt ud på banen, da det var tid til at starte.

"Der er altid meget stress på, når vi er i Monaco, hvor det er vanskeligt at komme ud til stratgridden," kom det fra Horner.

"Når det hele så bliver udskudt og der kommer forskellige meldinger om hvad man må, og ikke må gøre, bliver der bare endnu mere travlt."

"Jeg mener, at vi bare skulle have haft lov til at starte på det tidspunkt, vi rigtigt skulle starte på, og så selv have tilpasset os forholdene på banen," sluttede han.

Der er også noget der tyder på, at men hos FIA, efterhånden virker bange for at sende bilerne ud, når det regner.

Lad os få nogle rigtige regnvejrsløb. I Monaco har det før givet os spændende løb, med resultater ingen havde set komme.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Monacos GP: Kvalifikation BMF1's Power Rating: Monacos GP »