Aston Martin melder Vettel klar

Aston Martin kører, Sebastian Vettel, missede årets to første løb, da han blev ramt af Covid-19. Nu melder Aston Martin endelig ud, at Vettel nu, endelig, tester negativ og er således klar til at kører igen i Australien.

Brasiliens Grand Prix 2021 . Copyright Aston Martin

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 1/4 2022 klokken 14:04

Aston Martin har haft en ret dårlig start på 2022 sæsonen, med de nye biler, som holdet ellers har satset stort på skulle være det første store skridt frem for dem.

Om det skyldes, at de har manglet Sebastian Vettel, får vi løftet noget af sløret for, når Formel 1 om en uges tid, kommer til Melbourne Australien.

Her vil Vettel igen være at finde i Aston Martin raceren, hvilket vil være hans første Grand Prix i den nye bil.

Der er ellers flere eksperter, der har været ude og slå tvivl om han overhovedet kom tilbage til Formel 1, efter der gik rygter om, at han skulle være meget utilfreds med udviklingen af den nye bil, samt at han skulle være raget uklar med holdets ejer, Stroll.

Men vi hørte jo også mange rygter om, at Lewis Hamilton ville stoppe, efter nederlaget til Max Verstappen, hvilket han så ikke gjorde.

Det bliver interessant at se, hvor meget Vettel betyder for holdet og om han kan få dem længere frem på gridden.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kevin til Red Bull Gasly eller Perez? »