Sponsor-kø hos HAAS

Efter HAAS titelsponsoren, russiske UralKali, blev sendt på porten, som en direkte konsekvens af Ruslands invasion af Ukraine, er der flere nye sponsorer der er klar til at støtte det amerikanske hold, takket være Magnussens stærke resultater.

Australiens Grand Prix 2020 . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 31/3 2022 klokken 16:03

Gunther Steiner har fortæller, at den store succes som Kevin Magnussen har givet holdet, fra sæsonstarten i år, har medført at de bliver kontaktet af mange firmaer, der er interesseret i at få deres navn på HAAS raceren.

Men Steiner understreger, at selvom de selvfølgelig godt kan bruge flere penge, er de ikke i desperat mangel af penge.

"Vi får virkelig mange interessante henvendelser fra potentielle sponsorer, for tiden," kom det fra Steiner, der ikke er i tvivl om at Kevin Magnussen bærer en meget stor del af æren for det.

"Vi har opnået nogle fantastiske resultater, som jeg er sikker på at folk anerkender," kom det yderligere fra ham.

"Vi har dog ikke travlt, så vi vil ikke forhaste os ind i en aftale."

Steiner har i øvrigt fundet et nyt øgenavn til K-Mag, "the Viking with the weak neck", efter han blev helt smadret af den hurtige Jeddah bane i Saudi-Arabien.

Om navnet indrømmer Steiner dog, at han godt kan forstå, at Kevin er havnet i den situation, men også at han forventer at Kevin hurtigt kommer i form med nakkemusklerne også.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« BREAKING NEWS: Formel 1 indtager Las Vegas Kevin til Red Bull »