BREAKING NEWS: Formel 1 indtager Las Vegas

Det var den tidligere Formel 1 promotor, Bernie Eclestone, helt store drøm at få lov til at afvikle et Formel 1 løb i spillebyen Las Vegas. Nu er det bekræftet at det bliver en realitet fra og med 2023.

Las Vegas . Copyright Public

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 31/3 2022 klokken 09:03

Formula 1 og Las Vegas Convention og Visitors Authority (LVCVA), har i nat annonceret at der vil blive et Las Vegas Grand Prix på FIA Formula One World Championship kalenderen fra og med 2023.

Som om det ikke er vildt nok, så er det også lykkedes for Las Vegas at ændre på løbsdagen, der altid har været om søndagen, men som i Las Vegas, bliver afviklet som et aftenløb, om lørdagen.

Formel 1 bilerne, vil komme til at kører ned af den berømte Las Vegas Strip, forbi flere af de legendariske bygninger, hoteller og kasinoer, i den berømte spille by.

Banen bliver på hele 6.12 km, og man forventer at man vil opnå tophastigheder på over 342 km/t.

Løbet vil blive afviklet over 50 omgange, med tre langsider og 14 sving, inklusiv en højhastigheds sving kombination og en enkelt chikane.

Der er ikke sat en dato for hvornår løbet vil blive kørt, endnu.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Binotto ønsker stram budgetovervågning Sponsor-kø hos HAAS »