Aston Martins problem er Stroll

Ifølge Colin Kolles, er det Lawrence Stroll og ikke Lance Stroll, der er Aston Martins store problem. Han forventer for meget for hurtigt og vil være involveret i alt.

HRT teamchef Colin Kolles . Copyright Motion-Company

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 30/3 2022 klokken 11:03

Vi har desværre set det for mange gange, at der er alti for rige folk, der har købt sig ind i et Formel 1 hold, fordi de forventer at kunne købe sig til succes.

Sådan er det bare ikke i Formel 1.

Den tidligere Force India mand og HRT holdchef, Colin Kolles, mener at Lawrence Stroll er Aston Martins helt store problem.

Han er med i for mange detaljer, som han slet ikke har forstand på, og forlanger at hans mening bliver hørt, hele tiden.

"Hans gammeldags lederform, virker simpelthen ikke i Formel 1," udtaler Kolles.

"Du har en holdejer, der tror han er holdchef, som tror han ved alt og som mener at hans søn er så god, at han er klar til at kæmpe med de bedste."

"For mig ser det helt forkert ud!"

"Fisken stinker altid fra hovedet og jeg kan se, at dette hold ikke bevæger sig nogen steder," kom det malerisk fra Kolles.

"Stroll burde blive hjemme og tage sig af finanserne. Han burde overlade styring af holdet, til dem der ved hvad de laver. Det andet vil aldrig virke," tilføjede han.

Kolles bakkes op af Aston Martins tidligere holdchef, Otmar Szafnauer, der forlod holdet op til denne sæson, netop fordi han var træt af Stroll's micromanagement.

Yderligere mener Kolles, at det er tydeligt, at Sebastian Vettel, ikke er glad for at kører for holdet.

Kolles mener faktisk, at det ikke er Covid der holder Vettel for at kører, men at han simpelthen ikke har lyst til at komme tilbage til holdet, der ellers ser ud til virkelig at mangle ham.

Vettels kontrakt med Aston Martin udløber efter denne sæson, som meget vel kan blive hans sidste sæson i Formel 1, hvis ikke han får en bil der kan give ham sejre, hvilket der ikke er meget er tyder på at Aston Martin kan.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Horner bekymrer sig ikke om Mercedes Binotto ønsker stram budgetovervågning »