Hamilton har ikke bekræftet noget

Forleden kom det frem, at Hamilton, trods spekulationer om det modsatte, havde bekræftet at han også er at finde på Formel 1 gridden i 2022. Det er ikke helt sandt og Toto Wolff har heller ikke ville melde noget præcist ud.

Saudi-Arabiens Grand Priz 2021 . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/12 2021 klokken 16:12

Siden sæsonafslutningen i Abu Dhabi, har Lewis Hamilton valgt at lukke ned for alle sine sociale medier, samtidig med at han har valgt at gå i totalt flyverskjul.

Hamilton har kun været ude i officielle embeder, da han blev slået til ridder og da han deltog i afskedsceremonien for Valteri Bottas.

Mercedes holdchef Toto Wolff, har ikke gjort det bedre ved hele tiden at sige, at han er overbevist om at Hamilton er at finde på gridden igen i 2022, uden at han siger det med sikkerhed.

Lewis Hamiltons lillebror har meldt ud over Twitch, at han bare tror at Lewis har behov for et afbræk fra medierne og han ellers mener at han er ok.

Igen, en melding der bygger mere på tro en viden og måske egne ønsker.

Den tidligere Formel 1 suprimo, Bernie Ecclestone har flere gange været ude og sige, at han ikke tror vi kommer til at se Hamilton til start igen i 2022, simpelthen fordi han har opnået alt og nu vil søge nye veje.

Lewis Hamilton har en kontrakt med Mercedes, men om han har tænkt sig at overholde den, ved vi først når der kommer en officiel udmelding fra ham selv.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Holdchefernes top 10 Ingen førstekører hos Williams »