Formel 1 introducerer ny pris

Formel 1 vil i samarbejde med Crypto.com, tilskynde at der bliver foretaget endnu flere overhalinger, ved at tildele en pris til den kører, der overhaler mest. Det er lidt overraskende hvem det er der fører nu.

Max Verstappen foran Lewis Hamilton. Emilia Romagnas GP 2021. . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 24/8 2021 klokken 14:08

Hvis man så på sæsonen 2020 og skulle gætte på, hvem det er der er noteret for flest overhalinger halvvejs inde i 2021 sæsonen, ville kun de mest vilde spillefugle pege på Sebastian Vettel, som fører den kamp i år.

Er der noget Formel 1 fans er glade for, så er det overhalinger og spænding i løbene, hvilket har fået Formel 1 til, i samarbejde med Crypto.com at indføre den nye "Overtake Award".

For at give fans i hele verdenen en chance for at følge med i denne kamp, vil der blive indført en ny grafik, der under løbet, vil vise status for den individuelle kamp.

Formel 1 har lavet en lille video om det, som du kan se på Youtube, men som vi desværre ikke får lov til at indlejre i nyheden.

Du kan se den her

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Insiderhandel: Wolff og Stroll under mistanke Miljøaktivister vil stoppe Hollands Grand Prix »