Leclerc forventer ikke sejr

Pole position er ikke nogen garanti for sejr på den hurtige, men snævre bane i Baku. Charles Leclerc tror mere på sine konkurrenter end sin egen Ferrari når løbet starter senere i dag.

Aserbajdsjans Grand Prix 2021 . Copyright Ferrari

Af: Nicolai Ascanius (nj@bmf1.dk) d. 6/6 2021 klokken 11:06

Først og fremmest var Charles Leclerc meget glad efter lørdagens kvalifikation, hvor han fik pole position efter Tsunodas crash der forårsagede det fjerde røde flag i kvalifikationen.

Det er monegaskerens anden pole position i træk, men pole position i Monaco blev en stor skuffelse, da raceren gik i stykker på vej ud til gridden inden løbet overhoved var startet.


Ferrari har ikke et godt "Race pace"

Spurgt til chancerne for sejr, var Leclerc ikke så optimistisk: "Vores race pace er ikke så stærk som hos vores konkurrenter foran os i mesterskabet, så jeg tror det bliver svært at holde dem bag os i løbet. Langsiderne er meget lange hér og det er nemt at overhale. Vi giver den alt hvad vi kan, og forhåbentlig kan vi have endnu en positiv overraskelse i morgen"

Aserbajdsjans Grand Prix 2021. Charles Leclerc på pole positionAserbajdsjans Grand Prix 2021. Charles Leclerc på pole position
Copyright Ferrari

OM SKRIBENTEN

Nicolai fra BMF1 Nicolai grundlagde Bil Magasinets Formel 1 side sammen med Allan og har en række Formel 1 web-projekter bag sig. Udover al teknikken, har Nicolai skrevet om Formel 1 siden 1997.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Aserbajdsjans GP: Kvalifikationen LIVE. Leclerc ta Aserbajdsjans GP: Startopstillingen »