Hvor er Kevin?

Kevin Magnussen har, efter bruddet med HAAS, valgt at holde bemærkelsesværdig lav profil. Er det fordi han helt har opgivet håbet om at blive i Formel 1, eller har han gang i noget stort?

Portugals Grand Prix 2020 . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 10/11 2020 klokken 11:11

Da Sergio Perez mistede sit sæde hos Racing Point, var der stort postyr omkring ham, hvilke optioner han havde og meget mere. Noget der faktisk stadig er.

Romain Grosjean har efter bruddet flere gange været i medierne for at tale om sin fremtid og hvor han kunne tænke sig at komme hen.

Men Magnussen, derimod, har ikke sagt meget ud over de første reaktioner.

Skyldes det, at han tænker at holde en pause fra racing? Eller at han bare har fokus på at komme til IndyCar, som han har udtalt at være interesseret i?

Eller mere interessant: er han i tæt dialog med Red Bull om et af de ledige sæder?

Det er ikke mange udenlandske medier, der nævner Kevins navn, når der tales om Red Bull. Her er det kun Perez og Hülkenberg, men der er mange der mener, at Kevin Magnussen er et bedre valg, dog primært danskere.

Vi ved, at Magnussens stab tidligere har været i dialog med Red Bull, da Gasly fik sparket, så hvorfor skulle han ikke være i spil igen?

Kevin har, igen og igen, bevist at han er en af feltets hurtigste, så længe bil og dæk er til det - altså på de første omgange. Så hvis han får en bil der holder længere, er det meget muligt, at han kan være med helt fremme, til det ternede flag viftes.

Men det ændrer ikke ved, at vi mangler at høre fra ham og hvad han har i tankerne omkring sin fremtid. Måske kan der komme nyt, når Formel 1 feltet i weekenden kører i Tyrkiet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vietnam droppet for 2021 Formel 1-kalenderen 2021 offentliggjort »