Williams forlænger med Russell og Latifi

Den seneste tids forvirring om George Russells sæde hos Williams F1 kan nu lægges død. Teamet oplyser nu, at begge nuværende kørere fortsætter hos dem i 2021.

Williams duoen i 2020 . Copyright Williams F1

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 30/10 2020 klokken 14:10

Trods Williams forsikringer først på sommeren om at man ville forlænge kontrakterne med sine to kørere, Nicolas Latifi og George Russell, har investeringvirksomheden Dorilton Capitals opkøb af det hæderkronede team i den grad sendt rygtemøllen i omdrejninger.

Således har Sergio Perez, som er færdig hos Racing Point efter denne sæson, været på tale som afløser for George Russell qua mexicanererens pengestærke sponsorer. Rygterne er ikke blevet mindre af at den fungerende teamchef, Simon Roberts, konstant har sagt “ingen kommentarer”, når han er blevet præsenteret for rygtet.

Men nu offentliggør Williams F1 så endelig, at man forlænger med den talentfulde Mercedes-juniorkører for næste sæson. Samtidig indrømmer Roberts, at han nok selv har været skyld i forvirringen omkring sædet.

"Jeg forårsagede sandsynligvis selv en smule forvirring i sidste uge, og det er jeg ked af," sagde Roberts.

WilliamsWilliams
Copyright Williams F1


"Vi ønskede ikke rigtig at kommentere på kørersituationen. Men som George (Russell, red.) selv sagde, har Claire (Williams, red.) meddelt tidligere i år, at intet har ændret sig,” hvormed teamchefen hentyder til Russells udtalelser tidligere om, at rygterne var “fabrikeret af Perez’ lejr”.

"Dette er vores kører-lineup i år og næste år. Vi er meget tilfredse med dem, og vi ser frem til at arbejde sammen med dem fortsat,” fastslog Roberts.

Med Williams’ kørerannoncering har den meget omtalte Sergio Perez kun én mulighed tilbage, hvis han skal fortsætte i Formel 1. Således forventes Haas F1 at annoncere F2-kørerne Mick Schumacher og Nikita Mazepin, hvilket efterlader Alex Albons sæde hos Red Bull som Racing Point-kørerens eneste chance, hvis teamet dropper thai-briten til næste sæson.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Steiner: Magnussen fortjener at blive i Formel 1 Få sæder tilbage. Kan Kevin blive i Formel 1? »