Button: Næste løb er deadline for Perez

Jenson Button mener, at Red Bull snart bør tage beslutningen om at skifte Sergio Perez ud, hvis hans nuværende form fortsætter. Ifølge ham er det et kæmpe problem, at Perez ikke leverer bedre.

Red Bull pre-season 2024 test . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Andreas Hansen (ah@bmf1.dk) d. 9/7 2024 klokken 10:07

Der er ikke meget, der fungerer for Sergio Perez i øjeblikket.

Weekendens Grand Prix på Silverstone blev da heller nogen undtagelse, da mexicaneren røg ud i Q1 og ikke scorede nogen point under løbet.

Presset på mexicaneren er stigende, og der skulle efter sigende være en klausul i Perez’ kontrakt, der gør, at han kan skiftes ud, hvis afstanden til Verstappen bliver for stor.

Jenson Button mener, at det næste løb i Ungarn bliver afgørende for Perez, hvis han skal gøre sig forhåbninger om at fortsætte hos Red Bull.

”Han er nødt til at score nogle point i det mindste. Selv hvis han ikke er lige bag Max. De kan ikke lade det her fortsætte for evigt.”

”Jeg tror, at hvis han heller ikke scorer point i næste weekend, så må de snart tage ham ud af bilen og sætte en anden i den,” siger Jenson Button til Sky F1.

Christian Horner kalder den nuværende situation for uholdbar, og siger, at de er nødt til at score point med den bil, de har.

”Han kender sin rolle og sit mål, så ingen er mere ivrig end Checo efter at komme tilbage til sin gamle form igen,” lyder det fra Christian Horner.

Red Bull vil angiveligt give Sergio Perez de sidste løb inden sommerpausen til at bevise, at han er den rigtige mand til det andet sæde hos teamet.

OM SKRIBENTEN

Andreas fra BMF1 Andreas er studerende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Første teaser til ny Formel 1-film frigivet Er Haas Toyota på vej? »