Zak Brown: Intet sæde til Latifi

Latifi fra Formel 2 har været omtalt meget den sidste måned, da hans far har købt sig ind i McLaren; men et sæde har aldrig været på tale, påstår Zak Brown

Nicholas Latifi . Copyright Force Inda

Af: Erik Enevoldsen (ee@bmf1.dk) d. 11/6 2018 klokken 19:06

Til pressemøde med flere teamchefer forrige løb blev Zak Brown spurgt til McLarens nye sponsorater, heriblandt at Michael Latifi – faderen til Nicholas Latifi fra Formel 2 – har investeret i McLaren:

”I sidste ende går hans investering til McLaren Gruppen, så bestyrelsen og interessenterne vil i sidste ende bestemme, hvor de vil investere pengene,” fortæller Zak:

”[…] jeg er sikker på, noget af det vil gå til investering i vores racerteam, men også udvikling af vores gadebil og vores teknologiforretning.”

Nicholas Latifi #34 på første testdag i Barcelona for Force India
Copyright Force India


Spørgsmålet på alles læber var da selvfølgelig, hvorvidt Nicholas Latifi så har sig et sæde hos McLaren næste år – men dét havde aldrig været aftalen, påstod Zak:

”Nej, det har aldrig været en diskussion. Han klarer sig ret godt i Formel 2. Hos McLaren leder vi altid efter de bedste kørere, vi kan få. Han gør et godt stykke arbejde, men det har aldrig været en del af samtalen.”

Genforhandlingerne med Alonso vil først starte til sommerferien, sluttede Mr. Brown af med at fortælle.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Det ternede flag i Canada Renault presser Red Bull »