Williams med fremgang

Der er ingen tvivl om, at Williams har lidt hårdt under de nye regler der blev indført op til denne sæson, hvor de totalt misfortolkede nogle af reglerne og derfor kom alt for sent fra land. Men nu ser det bedre ud.

Australiens Grand Prix 2019 . Copyright Williams F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 2/6 2019 klokken 20:06

I Monaco lykkedes det George Rusell at tangere holdets årets bedste placering, vewd at slutte som nummer 15. Men det mest bemærkelsesværdige ved dette var, at de slog en af Racing Point bilerne og begge Alfa Romeoer.

Claire Williams er efter dette også mere optimistisk end tidligere. Hun ser at det går frem, noget det faktisk har gjort hele sæsonen, uden de dog er kommet op gennem feltet.

Men med en stribe nye opdateringer, der skulle gøre deres FW42 mere stabil og nemmere at kører, tror Claire Williams, at de for alvor vil være med, når Formel 1 feltet kommer til Canada.

Hun fortæller, at det meget vel kan være, at det går langsomt for dem, at løse deres problemer, men det går fremad og nu begynder det for alvor at ligne noget.

"Der bilver arbejdet hårdt hjemme på fabrikken, men det tager tid, at få performance tilbage i bilen," kom det fra hende i et interview med F1.com.

"Vi kan se fremgangen hvilket er med til at holde moralen oppe på holdet," sluttede hun.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mercedes introducerer ny motor Optimisme omkring Kevin »