Villeneuve forstår valget af Grosjean

I modsætning til mange andre af sine kolleger forstår den canadiske og måske lidt kontroversielle Formel 1-verdensmester fra 1997 godt, at Haas valgte at beholde Grosjean og fravalgte Hülkenberg.

Villenuve . Copyright BMF1

Af: Jesper Emke Clausen (jc@bmf1.dk) d. 24/9 2019 klokken 19:09

Det kom måske lidt som en overraskelse, at Haas valgte at beholde Romain Grosjean, især hans forbrug af reservedele og kontroverser med Magnussen taget i betragtning.

Men nu melder Villeneuve sig på banen som en af Grosjeans støtter. I et interview med det tyske motorsport-total udtaler han: "De er begge to de kørere med de fleste løb uden sejre. Og Hülkenberg har ikke engang været på podiet. Hvorfor skulle man så ændre noget?”

Villeneuve siger videre: ”Hvis man ville erstatte Grosjean burde det have været med en ung kører eller en ældre kører, som allerede har vundet grand prixer – som Ricciardo."

Til Hülkenbergs forsvar skal det nævnes, at han i det mindste at taget en poleposition ved Brasiliens grand prix 2010. Til gengæld har Grosjean været 10 gange på podiet siden 2009.

OM SKRIBENTEN

Jesper fra BMF1 Jesper er cand.mag. i Moderne Kultur fra Københavns Universitet med speciale i biler og bor til dagligt i Berlin.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Singapores GP: Weekenden i billeder Tæt på at løbe tør »