Teampræsentationer i uge 8

I morgen, mandag, præsenterer Red Bull deres RB14-racer og når ugen er omme, er det kun Toro Rosso og Force India der mangler at præsentere deres 2018-racere for offentligheden.

Red Bull præsentation . Copyright Red Bull Media

Af: Nicolai Ascanius (nj@bmf1.dk) d. 18/2 2018 klokken 12:02

Red Bull formåede at vinde 3 løb i 2017, men i år skal de være med helt i toppen. Red Bull vandt sidst et VM i 2013 med Sebastian Vettel.

På tirsdag er det både Renualt og Sauber som præsenterer. Sauber har allerede præsenteret deres bemaling helt tilbage i december, hvor BMF1 var til stede i Milano, men selve aerodynamikken på raceren vil være helt nyt.

Alfa Romeo Sauber F1
Copyright BMF1


På torsdag har både Ferrari og Mercedes (næppe tilfældigt?) valgt at præsentere deres racere. Mens Ferrari blot vil præsentere online, så afholder Mercedes en lille ceremoni på deres hjemmebane, Silverstone.

Ferrari SF70H.
Copyright Ferrari Media


Ugen slutter af med at McLaren præsenterer deres Renault-motoriserede racer. Tidligere på ugen fremviste teamet stolt en video hvor de første gang startede den nye Renault-motor, som erstatter teamets hårdt prøvede Honda-motor.


I uge 9 starter Toro Rosso Honda med at præsentere mandag morgen, mens Force India endnu ikke har sat dato på hvornår de vil præsentere.

Dato Team
19. Februar Red Bull Racing
20. Februar Renault
Alfa Romeo Sauber
22. Februar Ferrari
Mercedes
23. Februar McLaren Renault

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« 3 til Kubica Red Bull præsenterer blå RB14 »