Steiner skuffet over Renault

"Hvis man har et problem med et andet hold og deres udstyr, har vi en gentlemen aftale om, at man siger det til det andet hold inden løbet, og ikke bare klager efter løbet," udtalte Steiner.

BMF1 Interview med Steiner . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 13/9 2018 klokken 15:09

Renault valgte at klage over HAAS' raceren, efter løbet på Monza, hvor Grosjean sikrede HAAS en vigtig 6. plads, der kortvarig sendte HAAS op forbi Renault i kampen om mesterskabet.

Men efterfølgende protesterede Renault over HAAS, for at bruge et ulovligt gulv.

Om det gulv HAAS brugte, giver noget i forhold til det som de vil bruge i Singapore, er meget tvivlsomt og det har også været lovligt, til og med Spa.

HAAS skiftede ikke gulvet, da deres leverandør ikke kunne nå at have det klar, hvilket de også havde gjort FIA opmærksom på, som havde accepteret at de kørte med det, men samtidig fortalt dem, at hvis der var et andet hold der klagede, så ville de nok blive diskvalificeret.

"Jeg er yderst skuffet over, at Renault valgte at klage på den måde," kom det fra Steiner efterfølgende.

"Holdene imellem, har vi en aftale om, at hvis vi ved at vi vil indgive en klage over et andet hold, fortæller vi dem det inden løbet, så de kan nå at reagere," tilføjede han.

"Det valgte de ikke at gøre!"

"Jeg kan ikke mindes at der har været protester efter et løb, i de seneste mange år, hvilket helt klart kan tilskrives at vi normalt opfører os som gentlemen," sluttede Steiner, der ikke vil sige, at Renault kun protesterede fordi HAAS slog dem i løbet og bragte sig foran i mesterskabskampen, men der var ingen tvivl om, at det var det han mente var årsagen.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Martin Brundle: Raikkonen skifte kan skade nye tal Leclerc sigter højt »