Spaniens GP: Vejrudsigten

Formel 1 feltet er rykket til Spanien, hvor årets 6. løb vil blive afviklet på den velkendte Circuit de Catalunya lidt udenfor Barcelona. Alt tyder på, at det vil blive endnu et meget varmt løb.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 12/8 2020 klokken 09:08

Under det seneste løb i England, viste Mercedes for første gang en anelse svaghed. En svaghed der ifølge Mercedes selv, udløses af høje temperaturer.

Således er det næppe med glæde, at det store hold har set på vejrudsigten for det kommende løb i Spanien, der nemlig varsler med endnu en tur på meget varm asfalt.

Fredag Her varsles der skyfri himmel og allerede 30 grader inden frokost. Når kørerne har fået lidt mad og noget koldt at drikke, vil de til dagens anden træning blive mødt af temperaturer på omkring 33 grader.
Så det bliver vigtigt at få indtaget væske nok.

Lørdag Her er der varsel om en lille stigning. Formiddag med 31 grader og til eftermiddagens kvalifikation, varsles der om op mod 34 grader.
Fortsat ikke en sky på himlen.

Søndag Når løbet sættes i gang, vil det igen være under en bagende sol fra en skyfri himmel. Temperaturer på omkring 31 grader.

Det forventes, at alle sliksdæk der er til rådighed, vil blive brugt. Heldigvis for holdene, har de mulighed for at arbejde under lignende forhold, alle 3 dage, men det bliver en hård tur til Spanien.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« 70 års jubilæum GP: Vejrudsigten Belgiens GP: Vejrudsigten »