Smedley forlader Williams

Felipe Massas tidligere løbsingeniør, Rob Smedley, har besluttet sig for at forlade holdet efter denne sæson. Hvad fremtiden vil byde på, har han endnu ingen planer for.

Felipe Massa og Rob Smedley . Copyright Williams F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 5/11 2018 klokken 13:11

Rob Smedley kom til Williams, sammen med Felipe Massa, som en del af en langsigtet løsning, for at få holdet tilbage på rette kurs.

Den opgave lykkedes for ham og holdet over nogle år, men efter at Massa forlod holdet, for at give plads til yngre kræfter, efterhan lige tog en ekstra tur i 2016, da Bottas blev hentet til Mercedes, er det gået væsentligt tilbage for det gamle ikoniske hold.

I år lader det til at de har nået bunden og Smedley mener ikke, at han kan være en del af det hold der løfter dem op igen.

”Holdet har været gennem en del sammen med holdet, siden jeg blev en del af det i 2014,” kom det fra Smedley. ”Det har været en fornøjelse og en stor ære at være med på holdet, og holdet vil altid have en stor plads i mit hjerte.”

”Men efter 20 år i Formel 1, føler jeg at det nu er på tide at trække mig tilbage og bruge tid på at reflektere over hvad der er sket overveje hvad der nu skal ske for mig.”

”Nu vil jeg bruge tid sammen med min familie, inden jeg tager en beslutning om hvad der nu skal ske.”

Hos Williams er det med vemod, at de har modtaget Smedleys opsigelse.

”Vi takker ham helhjertet of den tid og passion han har bragt til vores hold,” udtaler Claire Williams.

”Rob har været en del af sporten, i mange år. Vi respektere og forstår udmærkede, at han føler at han har behov for at forlade sporten, for at bruge tid sammen med sin hustru og to drenge.”

Williams har endnu ikke udpeget en afløser for Rob Smedley.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Det unge guld i F1: Vejen til motorsportens kongek Det unge guld i F1: Vejen til motorsportens kongek »