Singapores GP: Hot or Not

Det er blevet tid til at lave en kort og hård bedømmelse af kørere og hold, efter Singapores Formel 1 Grand Prix, hvor Hamilton udbyggede førringen i mesterskabet.

Singapores Grand Prix 2018 . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 17/9 2018 klokken 09:09

Efter endnu en sejer til Lewis Hamilton i weekenden, er der ikke længere så tæt en kamp i toppen, som de fleste havde håbet og forventet.

Nu er det Hamilton der kan tabe mesterskabet, ikke Vettel der kan vinde det, længere.

Hot or Not listen for weekenden, vil da også bære præg af dette.

HOT
Øverst på dagens HOT liste, finder vi nærmest selvskrevet Lewis Hamilton.
Han sikrede sig den vigtige Pole Position lørdag og søndag så han sig ikke tilbage.
Det var nok en af de mest komplette indsatser vi har set fra ham i år.

Den næste på HOT listen, er en af dem der deler vandene. Over det seneste, har det været overvejende negativt, så meget desto bedre er det, endelig at kunne skrive noget positivt om Fernando Alonso.
Han formåede at kører et nærmest fejlfrit løb, hvor han holdt sig ude af for tætte nærkampe, samtidig med at han fik sin håbløse McLaren godt op i pointene.

Sidste mand på HOT listen bliver i denne omgang, er også en af de normalt udskældte, nemlig Max Verstappen, der fik alt hvad han kunne ud af Red Bull raceren og viste godt overblik, da han kom meget hurtigere gennem trafikken end Hamilton, hvilket betød at han lige fik et enkelt skud på føringen.

NOT
Not listen er der mange kandidater til i denne weekend, men øverst må Sergio Perez ende, efter at han startede med at kører Ocon af, ja det var sådan jeg så det, for senere at have en underholdende duel med Sirotkin, hvor han desværre ender med at miste hovedet igen.

På den negative liste, finder vi desværre også HAAS. Her er det hele holdet der er på, da de ikke formåede at gennemskue bybanens udfordringer. Kevin sluttede alt for langt tilbage, dog med en hurtigste omgang, mens Grosjean bare havde et håbløst løb, som følge af manglende overblik. Det var bare ikke godt nok.

Den sidste på NOT listen var ikke så klar, men her ender Ferrari. Vettel viste, at de havde den hurtigste bil, men han fik ikke det optimale ud af kvalifikationen, hvilket fik Ferrari til at satse i løbet. De burde vide, at han skulle ud på de hårdere soft dæk, frem for Ultra Soft, hvilket de så gjorde rigtigt på Kimis racer, men bummede pitstoppet, så han kom ud efter Bottas.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kevin: Banerekorden er ikke noget værd Kæmpe lussing til Grosjean fra Whiting »