Rygtebørsen om Vettel og Alonso

Silly Season er i gang. Ikke at den nogensinde stopper, men når det bliver sommer, har den det med at tage til i styrke. I år er ingen undtagelse. Denne gang handler det om Sebastian Vettel og Fernando Alonso.

Klonk klonk . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/6 2019 klokken 10:06

Under Formel 1 weekenden i Monaco, blev der spredt et rygte om, at Sebastian Vettel overvejede at forlade Formel 1 efter denne sæson, fordi han var begyndt at erkende, at han ikke ville blive verdensmester med dette hold.

Det satte så gang i rygter om, hvem der skulle erstatte Vettel hos Ferrari.

I Spanien er der mange der savner Fernando Alonso i Formel 1 feltet. Carlos Sainz Jr. har ikke rigtigt formået at tage de spanske fans til sig, derfor rygtes Alonso jævnligt tilbage til Formel 1.

Denne gang skulle han så være på vej tilbagetil Ferrari, som han "forlos" da Sebastian Vettel skulle til holdet, for netop at afløse Vettel.

Nu melder Alonso så ud, at han ikke har nogen intention om at komme tilbage til Formel 1, også selvom hans Indycar karriere ikke kører så godt.

Nu er det en udmelding man har hørt før, men chancen for at Alonso skulle komme tilbage til Formel 1 og især Ferrari, er meget små.

Samtidig melder Sebastian Vettel ud, at han har svært ved at se hvor rygterne kommer fra, andet end at det er ønsketænkning fra en spansk journalist.

"Jeg har ingen planer om at forlade Formel 1 efter denne sæson. Jeg agter at opfylde min kontrakt med Ferrari, hvilket betyder at jeg også er her i 2020 som minimum," kom det fra Vettel i et interview op til Canadas Grand Prix.

Ferrari har god erfaring i Canada, så måske er det vendepunktet for holdet.

Beklager forside billedet, men det er længesiden Alonso og Vettel har stået på samme podie.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Eksklusivt interview med Kevin Magnussen 2/3 Ricciardo: Tålmodighed er en dyd »