Robert Kubica forlader Williams

Robert Kubica har ifølge en meddelelse udsendt af Williams teamet valgt at forlade holdet ved udgangen af 2019 sæsonen.

Tysklands Grand Prix 2019 . Copyright Williams F1

Af: Frederik Langebeck (fl@bmf1.dk) d. 19/9 2019 klokken 14:09

Robert Kubica, der har været tilknyttet teamet siden 2017, kører i denne sæson sammen med briten George Russell, og scorede holdets første point i årets kaotiske Grand Prix i Tyskland.

Robert Kubica udtaler, at han har været glad for sine roller som henholdsvis test- og løbskører, men at det nu er tid for ham til at tage det næste skridt i sin karriere.

"Jeg vil gerne takke teamet for de sidste to år og for at hjælpe med at gøre mit comeback til Formel 1 muligt. Jeg har haft min tid med ROKiT Williams Racing, både som test- og reservekører og som løbskører i år, men jeg føler, at tiden nu er inde til, at jeg går videre til det næste kapitel i min karriere.”

Teamchef Clair Williams har kun rosende ord tilovers for Robert Kubica, og takker ham for indsatsen gennem de to år.

"Jeg vil gerne takke Robert for hans hårde arbejde og respekterer hans beslutning om at forlade teamet i slutningen af ​​sæsonen 2019. Robert har været et vigtigt medlem af teamet i både sin rolle som test- og reservekører og derefter som en af ​​vores løbskørere i 2019. Vi takker ham for hans indsats gennem det, der har været et udfordrende par sæsoner, og ønsker ham godt i hans fremtidige bestræbelser."

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Her er Hülkenbergs muligheder i 2020 Kevin: "Det var den rigtige beslutning!" »