Ricciardo forlænger

Daniel Ricciardo har været rygtet til Ferrari flere gange, men nu har han valgt at forlænge med Red Bull Racing i stedet for.

Billeder fra Mexico 2015 . Copyright Red Bull Photofiles

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 16/6 2016 klokken 20:06

En af de helt store samtale emner i denne sæson har og er fortsat den kommende off-season, hvor mange kørere står uden kontrakt og dermed kan skifte hold lige så tosset de vil. En af de kørere som måske kunne være kommet med i den kategori var Daniel Ricciardo, hvis han selv eller Red Bull skulle have ønsket at stoppe samarbejdet. De to parter har dog valgt at blive sammen, så dermed er den smilende australier så ude af off-season rygterne.

Daniel Ricciardo
Copyright Red Bull Photofiles


Den nye kontrakt mellem Ricciardo og Red Bull løber nemlig til slutningen af 2018, hvilket manden fra down under er godt tilfreds med.

"Lige nu ser det ud til, at det er det bedste sted man kan være. Hvis Mercedes ikke forbedre sig alt for meget, så er der intet andet sted der er så attraktivt som at være hos Red Bull. Jeg tror vi vil være rigtig stærke i næste sæson, grundet regelændringerne og sådan noget, så jeg tror på jeg kan kæmpe med om titlen i 2017 sæsonen," siger Daniel Ricciardo.

Max Verstappen og Daniel Ricciardo
Copyright Red Bull Media


Udmeldingen om kontrakt forlængelsen stemmer også godt over ens, med de meldinger Red Bull er kommet med over de sidste par dage. Her har det østrigske team nemlig meldt ud, at de meget gerne vil beholde Daniel Ricciardo og Max Verstappen til og med 2018 sæsonen. Det kan dog hurtigt ændre sig, men lige pt. er planen altså at beholde de to kørere.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Baku er et skridt tilbage Aserbajdsjan GP: 1. frie træning. Hamilton hurtigs »