Ricciardo advarer Ocon

Renaults nye kører, Esteban Ocon, har tidligere været lige lovlig tæt på sine holdkammerarter, men det håber Daniel Ricciardo er fortid når de to er på samme hold i 2020.

Daniel Ricciardo . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/2 2020 klokken 12:02

"Vi skal huske vi er et hold, ikke direkte konkurenter," udtalte Daniel Ricciardo under et interview op til denne uges testarbejde i Barcelona.

Ocon har tidligere indrømmet, at atmosfæren mellem ham og Perez, ikke altid var så god, hvilket han håber vil blive meget anderledes hos Renault.

Perez er dog ikke den eneste Ocon har haft sine udfordringer med, det havde han også i 18 med Max Verstappen, som han efterfølgende kom i fysisk kontakt med.

"Han har haft problemer med Ocon og Verstappen," kom det fra Ricciardo. "Vi bliver nød til at forstå, at vi kæmper for det samme og indse, at vi ikke har en vinderbil endnu."

"Hvis vi begynder at rive hinandens hoveder af, vil det være helt forkert."

"Vi skal være smarte og hjælpe hinanden til at opnå mest muligt," tilføjede australieren, der påbegynder sin anden sæson med det franske bilmærke i år.

Ocon vil uden tvivl, gøre sit til at udfordre Ricciardo, men som australieren selv siger det, så er der intet der, han ikke har prøvet før.

"Jeg prøvede det, da Max Verstappen kom til Red Bull, som den unge hotte kører, så det er ikke nyt for mig, at være den erfarne," kom det fra Ricciardo.

"Jeg er opmærksom på, at jeg skal holde mig foran ham, for ellers bliver det negativt for mig. Men det tænker jeg ikke på nu," sluttede den glade australier, der glæder sig til at komme igang med sæsonen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Dagens kører: Nicholas Latifi Corona lukker Ferrari ned »