Perez: Hülkenberg-exit trist for F1

Tiden arbejder imod Nico Hülkenberg, som i øjeblikket kæmper for at finde et sæde til 2020. Situationen er trist for Formel 1, mener Sergio Perez.

Nico Hülkenberg . Copyright BMF1

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 23/10 2019 klokken 20:10

Med kun fire løb tilbage i 2019-sæsonen virker Nico Hülkenbergs chancer for at fortsætte i Formel 1 mindre og mindre.

Hülkenbergs situation skyldes, at Renault ikke ønskede at forlænge kontrakten med den erfarne tysker men i stedet tegnede med Mercedes' udviklings- og tidligere Force India-kører Esteban Ocon.

Eneste mulighed i øjeblikket ser derfor ud til at være Alfa Romeo, men kilder tæt på det schweiziske team mener ikke, at de vil - eller tør - give moderteamet Ferraris udviklingskører Antonio Giovinazzi sparket og dermed lade den 32-årige tysker blive partner med Kimi Räikkönen.

Ifølge Sergio Perez, som fra 2014 til 2016 var teamkammerat med Hülkenberg hos det daværende Force India, er situationen urimelig og et trist udtryk for den øjeblikkelige situation på kørermarkedet.

Nico HülkenbergNico Hülkenberg
Copyright BMF1


“Det vil være meget trist, fordi det blot viser, hvor dårligt det står til i Formel 1, når hverken talent eller resultater i sidste ende tæller i sporten,” udtalte Perez til Autosport.

Perez mener, at situationen er endnu mere trist, når man kan se, at Hülkenberg har præsteret på fuldt ud samme niveau som teamkammeraten Daniel Ricciardo.

“Vi kender alle Nicos niveau, og jeg synes, at det skal være op til ham selv, om han fortsætter eller ej. Ganske enkelt fordi han er en af de bedste derude,” lød det fra Perez.

Nico Hülkenberg ligger pt. på 10. pladsen i verdensmesterskabet med 35 point, mens Ricciardo liger på 9. pladsen med 40 point.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« HAAS forventer sort weekend i Mexico Breaking: Renault fundet skyldig og diskvalificere »