Pain in the HAAS ll

For Rich Energy er det ikke samarbejdet med HAAS der er slut, men derimod selskabets karismatiske direktør William Storey. Det er dog ikke officielt endnu.

Team Haas . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 11/7 2019 klokken 20:07

BMF1 har en af vores skribenter på plads i paddocken på Silverstone, hvilket har vist sig at give ham, noget mere arbejde end forventet, efter den voldsomme udmelding fra Rich Energy.

På Twitter blev det meldt ud, at Rich Energy ikke længere ønskede at have deres navn på HAAS bilerne, da deres resultater var for dårlige.

Men det har nu vist sig, at være en vred og skuffet William Storey, der alene stod bag denne udmelding, da han var manden der havde magten over Rich Energy's Twitter konto.

Først forsøgte Rich Energy at melde ud, at de var blevet hacket, men nu er det kommet frem, at hacket var deres egen, nu tidligere direktør, der var kommet med beskeden.

Rich Energy, har endnu ikke meldt navnet ud på medarbejderen der kom med beskeden, men har bekræftet at det var en af deres egne, der havde vendt firmaet ryggen.

Samtidig har man bekræftet, at samarbejdet med HAAS Formel 1 holdet, fortsætter som hidtil.

Rich HAASRich HAAS
Copyright Rich Energy

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vettel tror på mesterskabet Rich Energy farcen fortsætter »