Officielt: Sainz rykker til McLaren

Hvad der har været gættet om et stykke tid nu, er netop blevet bekræftet af McLaren. Carlos Sainz Jr. skifter til McLaren efter denne sæson.

Spaniens Grand Prix 2018 . Copyright Renault Sport

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 16/8 2018 klokken 14:08

Da Daniel Ricciardo skrev under på en aftale med Renault, skrev han samtidig under på en fyreseddel til Carlos Sainz Jr. der er på udlån fra Red Bull til Renault i år.

Men den hurtige spanier, der har haft en hård sæson mod Nico Hülkenberg, der modsat nok har kørt sin bedste sæson nogensinde, var et meget varmt emne hos McLaren, ved siden af Ricciardo.

Da Ricciardo valgte at takke ja til tilbuddet fra Renault, var det ikke svært at se, at Sainz nok ville rykke til McLaren.

I første omgang var det forventet, at han ville få en sæson sammen med sit store idol Fernando Alonso, som afløser for Vandoorne, der absolut ikke har vist noget i år. Men da Alonso forleden valgte at melde ud, at han stopper, er det altså i første omgang det sæde spanierne har sikret sig.

Med en markant mindre lønudgift til Sainz, skulle der være bedre økonomi til at McLaren kan få noget mere ud af deres bil i 2019.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Nyt om Schumacher De nye Formel 1-stjerner »