Ocon tager Palmers sæde

Når Formel 1 feltet på fredag starter den første frie træning på Circuit de Barcelona-Catalunya, bliver det uden Jolyon Palmer men derimod med Renault-holdets unge håb, Esteban Ocon, i raceren ved siden af Kevin Magnussen.

Renault præsentation 2016 . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 9/5 2016 klokken 15:05

Renault har officielt meldt ud, at Esteban Ocon får chancen for at vise hvor god han er, når Formel 1-feltet i den kommende weekend skal kører i Spanien.

Heldigvis, og ikke overraskende, er det Palmer der denne gang må vige pladsen i den eftertragtede siddebrønd for et nyt Formel 1-håb.

Mange mener dog, at det faktum at det er Palmer, og ikke Magnussen, der bliver sat på sidelinjen, er et tegn på, at Palmers plads er mere truet end nogensinde før.

Palmer kommer med en del flere penge til holdet end Magnussen, hvorfor det var naturligt at Magnussen måtte se til på sidelinjen i Rusland, selvom der efterhånden ikke er tvivl om, at det er ham der er den hurtigste hos Renault.

Nu må vi se hvad Esteban Ocon kan præstere i forhold til Kevin Magnussen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Derfor byttede Red Bull kørere Vasseur sammenligner Magnussen med de helt store »