Ny Safety Car på vej?

Mercedes har længe været Safety Car i Formel 1, men nu tyder det på, at et andet firma er på vej til at lede feltet på rette vej.

Italiens Grand Prix 2018 . Copyright Mercedes AMG

Af: Nicki Skaaning (ns@bmf1.dk) d. 20/11 2020 klokken 11:11

Mercedes er kendt for mange ting; at bygge holdbare biler, at have vundet F1 i (føles det som) en evighed, og at være Safety Car i Formel 1.

Mercedes har været Safety Car-leverandør siden 1996. Derfor er fansene vant til at se de sølvgrå biler med det gule diskolys på toppen.

Formel 1 har annonceret en 23-løbskalender til 2021-sæsonen, hvilket kræver yderligere udgifter til Mercedes, da de både leverer Safety Car og Medical Car.

Derfor er der nu rygter om, at James Bonds faste samarbejdspartner, Aston Martin, vil dele tjansen, og dermed udgifterne, med Mercedes.

Mercedes har tidligere på året erhvervet sig 20 % af aktierne i Aston Martin, så derfor giver det god mening for den tyske bilgigant, at promovere sit nyerhvervede sportvognsmærke.

Aston Martin træder også ind i Formel 1 som hold næste år, da Racing Point skifter navn til det populære engelske bilmærke. Årsagen skal blandt andet findes, at Lawrence Stroll ejer Racing Point og Aston Martin.

Vettels nye firmabilVettels nye firmabil
Copyright Aston Martin

OM SKRIBENTEN

Nicki fra BMF1 Nicki har været en del af BMF1 siden 2018, og han er en stor bilnørd, som altid har været fan af motorsport.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« "Vi er ikke klar til at give slip!" Sainz forudser svær start hos Ferrari »