Mexicos GP: Hot or Not

Det er tid til en lille status over hvem der var HOT i weekendens Mexicanske GP, og hvem der absolut var NOT. Ydrepunkterne er nemme, men hvem var rimelig HOT og næste NOT?

USAs Grand Prix 2018 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 29/10 2018 klokken 15:10

Vi kan godt lide at lave statistikker, sætte folk i bås og diskutere hvem der har gjort det godt, og hvem der nærmest bør få sparket.

Dagens HOT or NOT, efter et Mexicansk Formel 1 Grand Prix, der absolut ikke var som Formel 1 løb er flest, er på sin vis, nem og lige til, men samtidig besværlig.

Her er vores bud, som du er velkommen til at kommentere på.

HOT:
Den der var mest HOT i Mexico, kan ikke være andre end Max Verstappen. Han havde en virkelig god weekend, hvor han fik mest muligt ud af Red Bull raceren.
Førring fra start til mål og overskud til at bede holdet drosle hans motor ned, efter Ricciardo endnu engang måtte forlade løbet i utide. Eneste han manglede, var at tage Pole.

Den næste på HOT listen var Sebastian Vettel, der kæmpede med alt det han havde. Gnisten var der og han angreb. Især overhalingen af Ricciardo, viste at han ville have den placering. Han tabte verdensmesterskabet, men var stor nok til at lykønske Hamilton efter løbet.

Stoffel Vandoorne. En mand der ikke tidligere har fundet vej til HOT listen. Men han kørte det bedste vi nok nogensinde har set fra ham. Og at få en McLaren med i pointene, er noget af en bedrift. Det vidner også om, at deres bil måske ikke er så ringe, som det ellers forlyder og giver håb om, at de måske kan komme lidt tilbage til næste år.

NOT
Når det kommer til den kedelige ende af listen, er der nogle vi gerne undgår, men som denne gang, ikke kan udelades.

Øverst på NOT listen finder vi HAAS. De havde en virkelig elendig weekend, hvor de sluttede sidst af dem der fuldførte. Langt fra deres ambitioner. Deres store problem var, at få dækkene til at fungere. Det er ingen undskyldning, slet ikke når de har en mand ansat udelukkende til det.

Nummer to på NOT listen finder vi Bottas. Selvom han lå i den forreste del af feltet, det meste af tiden, viste han absolut ikke Mercedes frem fra sin bedste side og han formåede end ikke at agere stopklods overfor Vettel og Räikkönen.

Sidste på NOT listen bliver endnu engang Ocon. Den ellers så sympatiske franskmand, der kæmper for overlevelse i Formel 1, prøvede endnu engang at overhale hvor der ikke var plads. Han mistede noget af frontvingen, hvilket kostede Alonso løbet.
Der er ikke mange der er i tvivl om, at han er hurtig, men ofte forsøger han at være det på de forkerte tidspunkter.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hamilton verdensmester 2018 Kom med til Alonsos farvel-fest »