Mercedes VIL forlænge med Nico

Nico Rosberg er kontraktløs efter denne sæson, men hos Mercedes er målet ganske klart. Man VIL beholde tyskeren i teamet.

Nico Rosberg . Copyright Mercedes AMG GP

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 11/6 2016 klokken 12:06

Når 2016 sæsonen en gang er slut, er der flere kørere som står uden en kontrakt for den kommende sæson. En af de kørere er den førende i VM-stillingen Nico Rosberg, som har kontrakt udløb med Mercedes efter denne sæson. Tyskeren har dog tidligere udtalt, at han gerne vil blive hos Mercedes og han er ikke den eneste som vil have at samarbejdet fortsætter.

Nico Rosberg
Copyright Mercedes AMG


Toto Wolff har netop udtalt, at sølvpilene kun har et mål op til den nye sæson, nemlig at forlænge med Nico Rosberg.

"Vi vil fortsætte med at arbejde med Nico og han vil fortsætte med at arbejde for os. Vi har nogle samtaler i gang lige nu og de er meget positive, så derfor kigger vi ikke efter andre kørere. Han har været en del af rejsen siden 2010, så mon ikke vi snart har en ny kontrakt klar," lyder det fra Wolff.

Lewis Hamilton og Nico Rosberg
Copyright Mercedes AMG GP


Som Toto Wolff nævner, så kom Nico Rosberg til Mercedes, da teamet købte Brawn GP teamet op til 2010 sæsonen. Fra 2010 til og med 2012 sæsonen, var det med legenden Michael Schumacher som holdkammerat, men siden 2013 har han kørt sammen med Lewis Hamilton. Deres forhold har til tider været anspændt, men det er åbenbart ikke noget som skræmmer Mercedes væk fra at beholde begge kørere.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Claire får fornem titel Kerbs er problemet for Renault »