Kerbs er problemet for Renault

De gule Renault-racere havde ikke nogle gode træninger i går, men nu mener de at vide hvorfor.

Jolyon Palmer og Kevin Magnussen . Copyright Renault Sport

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 11/6 2016 klokken 13:06

Renault havde ikke en særlig god fredag, de fik nemlig bank i begge de to frie træninger. I den første træning sluttede Kevin Magnussen som nummer 20, mens Jolyon Palmer sluttede sidst. I den første frie træning var begge kørere i øvrigt mere end 3.500 sekund efter Lewis Hamilton. I anden træning gik det lidt bedre her sluttede man som nummer 16 og 20 og var mellem to og tre sekunder efter sessionens hurtigste tid.

Kevin Magnussen
Copyright Renault Sport


Der kan vist ikke herske nogen tvivl om at det er for meget tid at være efter, men nu mener kørerne at de har fundet problemet.

"Det var meget svært der ude, specielt når jeg kom op at ride på nogle kerbs, så er bilen meget svær at have med at gøre. Det er skidt den reagere på den måde, fordi kerb-ridning er en stor del af denne bane," siger Palmer og han bakkes op af Magnussen.

"Det er aldrig godt at ramme en kerb i en Formel 1-bil, men en landing kan være både god og dårlige. Vores er dårlige lige nu, så vi bøvler med at få bilen til at fungere ordentligt når vi rammer kerbs," lyder det fra danskeren.

Jolyon Palmer
Copyright Renault Sport


Det faktum at man nu har fundet problemet, gør at de to Renault-kørere er optimistiske med hensyn til kvalifikationen. De to kørere mener nemlig, at de har mulighed for at få begge biler videre til Q2, hvis altså det hele køre som det skal. Det bliver spændende at se, hvordan det kommer til at gå, og husk at I kan følge kvalifikationen live på denne side i aften fra omkring kl 19:00.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mercedes VIL forlænge med Nico Canadas GP: 3. Frie træning - rødt flag og buler t »