Mercedes med vild satsning?

Da Mercedes kom til årets anden test i Barcelona, havde de en helt ny aeropakke med, eller var det en helt ny bil? Betyder det, at de har udviklet to versioner af deres 2019 racer?

Mercedes W09 . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 4/3 2019 klokken 08:03

Da sæsonens første træning blev afviklet i Barcelona, for et par uger siden, var det ikke bare et Mercedes hold, der holdt igen og lod Ferrari tage al opmærksomheden, de var virkelig ikke med.

I sidste uge, da årets anden test blev gennemført, var Mercedes pludselig med helt fremme, tilmed var det tydeligt, at der var markante forskelle på de havde med her, fra den der var med ugen før.

En Mercedes mekaniker, skulle have udtalt, at alle overflader er skiftet, i forhold til første uge.

Vi har tidligere set, at der er hold der har forskellige biler til de forskellige baner, men reglerne, som de er nu, foreskriver, at man kun har et chassis til hele sæsonen.

Det betyder dog ikke, at de ikke må have to, meget forskellige aeropakker, et til de mere downforce krævende baner, som for eksempel Monaco, og et til de hurtige baner, som for eksembel Monza.

Når man ser på data fra de to testdage, er Mercedes fortsat efter Ferrari, men absolut ikke i nærheden af lige så meget, som første uges vintertest viste.

Det bliver spændende at se, hvad holdene har at byde på, når det for alvor går løs i Melbourne d. 17. marts, som heldigvis er snart.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kubica klager over kaos hos Williams Red Bull er næstbedst »