Mega fremskridt

Renault melder allerede nu ud, at de har set større fremskridt med både bil og motor, forud for 2019 sæsonen, end de nogensinde tidligere har oplevet.

Cyril Abiteboul forklarer sig . Copyright Allan Haslund

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 4/1 2019 klokken 11:01

Renault chef, Cyril Abiteboul, udtaler, at han er meget tilfreds med udviklingen af deres 2019 racer, som virkelig virker lovende.

Efter Renault og Red Bull skilte veje, har Renault kun skulle fokucere på deres eget hold, hvilket ifølge Cyril Abiteboul er en del af årsagen til den store fremgang.

"Når jeg ser på udviklingen, kan jeg se en stor accelartion på alle fronter," kom det fra ham i et interview med Motorsport.

"De fremgange vi ser, er de største vi har haft siden vi kom tilbage til sporten," tilføjede han.

"Men vi ved også, at vi skal passe på, især i vindtunnelen, nu hvor der er så mange nye reguleringer i forhold til aerodynamikken."

"Lige nu ved vi ikke helt, hvad vores data viser. Er det bedre data på grund af de nye regler, eller er det fordi vi har fundet på noget helt specielt selv. Det ved vi først, når vi ser hvad de andre hold kommer med," kom det lidt mere ærligt fra franskmanden.

Cyril Abiteboul tilskriver den store fremgang, som han mener holdet er i, mest af alt, at der er stabilitet på holdet og at der er mange af folkene på fabrikken, der nu er inde i en god samarbejdsrytme, hvilket giver et bedre arbejdsflow og dermed bedre resultater.

"Over de seneste år, har vi ansat mange nye mennesker. Det har vi ikke gjort over denne vinter, hvilket betyder at holdet kender hinanden bedre, så resultaterne nemmere kan komme frem," sluttede han.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Intellektuel Russer Ricciardo sladrer om Red Bull »