Ricciardo sladrer om Red Bull

Nico Hülkenberg mener, at Daniel Ricciardo vil give Renault fortrolige oplysninger om Red Bull, når han kommer til Renault i 2019 sæsonen.

Ruslands Grand Prix 2018 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: René Ogrocki (ro@bmf1.dk) d. 4/1 2019 klokken 11:01

Hülkenberg, der har kørt for Renault siden 2017, er begejstret for at Ricciardo skal køre for Renault. Han mener, at holdet har brug for ny inspiration, og Ricciardo der kommer fra et rivaliserende hold, som er foran Renault, kunne hjælpe med at forbedre opsætningen på bilen.

"Han kommer til at give os et frisk pust, og han vil helt sikkert have nogle vigtige oplysninger fra Red Bull," fortalte tyskeren AMUS.

Australiens Grand Prix 2018. Renault F1. Nico HülkenbergAustraliens Grand Prix 2018. Renault F1. Nico Hülkenberg
Copyright Renault F1


"Ricciardo kan komme med input omkring hvordan bilen skal justeres. Vi er ikke teknikere og bestemt ikke ingeniører, så han kan ikke sige vi skal lige gøre det her eller det her, desværre fungere det ikke sådan, men han kan hjælpe os med at forklare, hvad Red Bull gjorde, da de lavede indstillinger på deres bil eller hvilke systemer de bruger på deres bil."

Red Bull har måske forudset dette. De forhindrede Ricciardo i at teste med Renault under testen efter Abu Dhabi Grand Prix lige efter slutningen af sæsonen. Renaults kamp med Red Bull kan vare hele sæsonen, da de begge ser ud til at bevæge sig mod toppen af feltet i 2020.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mega fremskridt Se listen: Her er de bedste film og serier om F1 »