MASCOT samarbejder med Alfa Romeo

Formel 1 er motorsportens kongeklasse, og selvom Danmark er et lille land, så er vi godt repræsenteret i Formel 1 på flere fronter allerede. Nu har et dansk firma valgt at indgå i et samarbejde med Alfa Romeo.

Alfa Romeo C43 . Copyright Alfa Romeo F1 Team Stake

Af: Nicki Skaaning (ns@bmf1.dk) d. 8/2 2023 klokken 19:02

Formel 1 er motorsportens kongeklasse. Det er teknologiens legeplads, hvor de klogeste hoveder får lov til at dyste, om hvem der kan bygge den hurtigste racer. Med masser af fart over feltet og nogle af verdens bedste racerkørere, er der garanti for god underholdning for de mange millioner seere.

Men det kræver både knofedt og lange arbejdstider for et hold, for at få bilerne til at køre på alverdens racerbaner. Det er selvfølgelig svært at skrue på racerbiler i shorts og gummisko, så der er et dansk firma, der har set den spændende mulighed, det er at være partner i Formel 1. Derfor har de skabt et samarbejde med et af teamene.

Det danske firma MASCOT har netop annonceret i en pressemeddelse, at de er blevet officiel partner for Alfa Romeo F1 Team Stake.

MASCOT producerer arbejdstøj og sikkerhedssko i høj kvalitet, og derfor har det også været en god mulighed for Alfa Romeo, at de har fået det danske firma som partner.

MASCOT er heller ikke ukendt i motorsportssammenhæng. Faktisk har de været aktive partnere og sponsorer i motorsport igennem flere år, bl.a. som sponsor af danske Christian Lundgaard, da han gav den gas i Formel 2, men også Jan og Kevin Magnussens Le Mans-eventyr i 2021.

Planen er, at MASCOT-navnet skal fremgå på selve bilen, kørerdragterne, samt hjelmen. Samtidig skal MASCOT stå for at levere arbejdstøj, i form af deres nye arbejdstøjserie MASCOT® CUSTOMIZED, til medarbejderne hjemme på fabrikken.

”Med vores mangeårige involvering i motorsport er vi naturligvis stolte af, at vi nu kan præsentere et samarbejde med et Formel 1-team”, udtaler MASCOTS administrerende direktør Michael
Grosbøl.

“Formel 1 driver store dele af udviklingen inden for ikke alene motorsport, men faktisk inden for hele bilbranchen, hvor erfaringer med bl.a. motorer, herunder brændstofforbrug, og aerodynamik fra nutidens Formel 1-biler bliver en del af udviklingen af morgendagens biler ude på vejene,” siger Michael Grosbøl.

Der er også stor begejstring at spore hos Alfa Romeo-teamet. “Vi er glade for at byde MASCOT velkommen til Alfa Romeo F1 Team Stake, og vi ser frem til at arbejde sammen med en virksomhed, der sætter kompromisløs kvalitet og sikkerhed i centrum,” udtaler Sauber Groups Administrerende direktør Alessandro Alunni Bravi.

Du kan se den nye Alfa Romeo F1 Team Stake-racer og den nye kørerdragt nedenfor:

Alfa Romeo præsentation af den nye C43.Alfa Romeo præsentation af den nye C43.
Copyright Alfa Romeo F1 Team Stake


Alfa Romeo præsentation af den nye C43 med Mascot som sponsor.Alfa Romeo præsentation af den nye C43 med Mascot som sponsor.
Copyright Alfa Romeo F1 Team Stake


Alfa Romeo-kørerne.Alfa Romeo-kørerne.
Copyright Alfa Romeo F1 Team Stake

OM SKRIBENTEN

Nicki fra BMF1 Nicki har været en del af BMF1 siden 2018, og han er en stor bilnørd, som altid har været fan af motorsport.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ben Sulayem vender Formel 1 ryggen McLaren Honda, igen? »