Marko tror på Gasly

Franske Pierre Gasly havde en meget tumult sæson i 2019, men Red Bull udviklingschef Dr. Helmut Marko, tror på, at den unge franskmand kan ende med at drage fordel af det hele og blive en af de bedste.

Red Bull . Copyright Red Bull

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 11/2 2020 klokken 10:02

Det var meget tæt på, at Pierre Gasly røg helt ud af Red Bull, efter at have kørt en, mildest talt, elendig første halvdel af 2019 sæsonen, hvor han var rykket ind hos Red Bull.

Opgraderingen til Red Bull kom, da Daniel Ricciardo, til manges overraskelse, valgte at forlade Red Bull, til fordel for en tilværelse hos Renault.

Men Gasly var slet ikke klar og fandt sig aldrig til rette på det ambitiøse Red Bull hold.

Det fik Red Bull til at sende ham tilbage til Toro Rosso, hvor han fik en sidste chance, mens nybegynderen Alexander Albon fik chancen hos Red Bull.

Gasly formåede, at få styr på sit hoved og leverede nogle gode resultater, resten af sæsonen, som toppede med podieplaceringen i Brasilien.

Det har fået Dr. Helmut Marko til at melde ud, at han er utroligt glad for, at det lykkedes for Gasly, at få styr på psyken og derved levere de resultater, som han vidste han kunne.

"Han kan blive en stor kører i fremtiden," kom det fra Marko.

"Det var helt utroligt at se, hvordan han blomstrede op da han kom tilbage til Toro Rosso."

"Hvis jeg nu siger, at det var forventet, ville jeg lyve. Det var der ingen der havde set komme. Men gudskelov hor ham og os, så lykkedes det for ham, at komme på ret køl igen."

"Jeg tror han har lært meget af de 6 måneder, han var hos Red Bull, og jeg er sikker på at han nok skal blive en stor kører i fremtiden," sluttede Helmut Marko.

I år vil Galsy være at finde på det nye AlphaTauri hold, der er en ny version af Toro Rosso.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mercedes afslører 2020 bemaling Endnu et hold viser lidt frem »