Magnussen vs Hulkenberg

Under et TV interview med TV3, efter Ungarns GP, blev Kevin Magnussen afbrudt af Renault køreren Nico Hülkenberg, der fik Kevin til, at komme med en frisk bemærkning.

Spaniens Grand Prix 2017. Torsdag . Copyright Haas F1

Af: Allan Nicolaisen (ani@bmf1.dk) d. 25/8 2017 klokken 16:08

Efter Ungarns GP afbrød Nico Hülkenberg, et interview af TV3 Luna Christofi med Kevin Magnussen, her ytrede Hülkenberg sin utilfredshed, med Kevins kørsel i løbet, hvor Kevin svarede lidt frisk “Suck my balls, mate”.

Hülkenberg har dårligt vil kommentere på episoden i Ungarn, andet end at “Kevin Magnussen er den mest usportslige kører”, men hos Hass teamet er både Kevin Magnussen og teamchef Günther Steiner mere åbne.

Kevin har ikke snakket med Nico siden Ungarn, Kevin udtalte “jeg får sjældent kritik fra andre kører, men det var ham der valgte og gøre det på TV”, “jeg er ikke i F1 for at finde nye venner, jeg er her for resultater, derfor kører jeg til grænsen”, han fortsatte “Haas Teamet vil have, at jeg kører hårdt ræs og det får de”

Der har været en del snak i pitten, om Kevin sagde “Mate” eller “Honey” som afslutning på samtalen, Kevin fik chancen for, at klarlægge det, “Jeg sagde ikke Honey” udtalte han.

Om episoden på banen siger Kevin, “Jeg har kigget tv billederne igennem, jeg kørte til grænsen og lidt til, men jeg kæmpede for P11 og håbede på en i Top 10 ville udgå, så jeg kunne score points, det var min eneste chance”. “Vi havde ikke kontakt, alligevel blev jeg straffet, men alligevel er der andre episoder, hvor der var kontakt, fik ingen straffe. Jeg mener der skal klarere regler for episoder som denne, når der bliver straffet ens. Günther siger til episoden “straffen var hård, jeg ved at stewards har et svært job, men vi har brug for at straffe bliver uddelt ens, i alle situationer”.

Maria Ditlevsen fra Skælskør, viser sin nye Kevin Magnussen fan trøje frem
Copyright BMF1


“KMAG” fans har taget konfrontationen til sig, og har produceret fan t-shirt, med “Sug my Balls, Mate” på brystet, de er meget synlige på tribunerne på Spa-Francorchamps. Vi mødte Maria Ditlevsen, fra Skælskør, der er til F1 med sine forældre. Hun havde samtidig fået, autograf af hendes store idol - Kevin.

Steiner havde mødt Hulkenberg i lufthavnen, men de havde ikke drøftet sagen, Günther udtalte “det er ved og være en gammel sag, men det var sjovt, der er ingen grund til og gøre mere ud af det”, “vi skal bare videre, der er nok ikke ligefrem brug for de to krammer foran kameraerne”. Haas teamet har siden Ungarn, lavet sjov med det på Whatsapp, Steiner fortsætter “vi havde det sjovt med episoden, det her kom ud af det blå.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Belgiens GP - 2. frie træning Dårlig fredag for Williams »