Magnussen klar til at dø i bilen

I et interview med Reuters udtaler Kevin Magnussen, at han er klar til at dø i sin bil, men at han også vil kører markant anderledes, hvis han befandt sig i mesterskabskampen.

Kevin Magnussen Australiens GP 2018 . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 2/5 2018 klokken 13:05

”Når man kæmper om enkelte point, midt i feltet, bliver man nød til at kæmpe alt det man har lært,” kom det fra Kevin Magnussen i et interview med Reuters.

Kampen i midterfeltet er så tæt, at hvis man tænker for meget frem, ender man som nummer 11 og uden point.

”Jeg vil gøre alt hvad jeg kan, for at forsvare min position,” kom det yderligere fra ham. ”Jeg vil blive ved hele vejen, om det så skulle koste mig mit liv!”

”Jeg elsker min familie og de mennesker jeg har omkring mig, men når jeg får hjælmen på, gælder det kun om at være så langt fremme som overhovedet muligt.”

”Men hvis man er med i mesterskabskampen, bliver man nød til at se længere frem.”

”Man bliver nød til at have en anden tilgang. Hvis jeg kæmpede med om mesterskabet, ville I ikke se mig køre race på samme måde,” sluttede han.

Kevin har fået prædikatet, ”den hårdeste kører i feltet”, selvom Crash Kid Max Verstappen også kandiderer godt til den titel.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Aserbajdsjans GP: Weekenden i billeder Honda indleder forhandlinger med Red Bull »