Lewis Hamilton sender kræftramt dreng sin Formel 1-bil

Det er sjældent, at man vågner og ser en Formel 1-bil holde parkeret i indkørslen. Men det var hvad den 5-årige Harry Shaw fra England oplevede for et par dage siden. Baggrunden for historien er dog lidt trist.

Spaniens Grand Prix 2019 . Copyright Mercedes AMG

Af: Jesper Emke Clausen (jc@bmf1.dk) d. 15/5 2019 klokken 10:05

Da Hamilton vandt Spaniens grand prix, dedikerede han direkte efter løbet sejren til den 5-årige Harry Shaw.

Harry, der er kæmpe fan af Lewis Hamilton, sendte den 4-dobbelte verdensmester en besked via Instragram og ønskede ham held og lykke med løbet. Det berørte åbenbart Lewis Hamilton dybt, for den lille dreng er dødeligt syg af knoglekræft.

"Harry, du ved slet ikke hvor meget din besked betyder for, min ven!", skrev Hamilton før løbet tilbage via de sociale medier. "Du er min inspiration for i dag, og jeg skal nok gøre dig stolt!"

Og som bekendt vandt den 34-årige løbet og fik kæmpet føringen i VM-stillingen tilbage. Hamilton mener derfor, at Harry har hjulpet ham med at køre sejren hjem.

Så derfor dedikerede Mercedes-køreren ikke kun sejren til den lille dreng, men han sørgerede også for, at hans team sendte en nøjagtig kopi af den bil, han vandt løbet i Spanien med, samt pokalen til Harry og hans familie.

Familen og Harry blev mildest talt overrasket over at se en Formel 1-racer holdende i indkørslen.

Der er delte meninger om, hvorvidt Hamiltons gave til Harry og hans familie er passende eller blot et marketingstunt. Men hvis man skal tro drengens far, blev Harry meget glad for både bilen, pokalen og Hamiltons venlige ord.

OM SKRIBENTEN

Jesper fra BMF1 Jesper er cand.mag. i Moderne Kultur fra Københavns Universitet med speciale i biler og bor til dagligt i Berlin.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Det ternede flag. Podcast af DASU Officielt HAAS tøj, nu tilgængeligt »