Kubica til Haas?

Efter sin mere eller mindre frivillige opsigelse hhv. fyring fra Williams, er Kubica på udkig efter et nyt job. Haas er interesseret i den erfarne polak, men det er andre teams også.

Robert Kubica . Copyright BMF1

Af: Jesper Emke Clausen (jc@bmf1.dk) d. 23/9 2019 klokken 13:09

I weekenden var der rygter fremme om, at Kubica skifter til Haas. Dog kun som test- og udviklingskører, for Magnussen og Grosjean sidder som bekendt sikkert i sæderne for 2020.

Teamchef Günther Steiner bekræfter, at man er på talefod: "Vi taler med ham, alt er muligt. Men vi ved endnu ikke, om det bliver til noget," siger Steiner.

Hvis det bliver det noget, så kommer Kubica både til at sidde i Haas-raceren under normale tests samt under fredagens frie træninger: "Ellers giver det jo ingen mening at sætte nogen i simulatoren, hvis de ikke kan relatere det til en rigtig bil", mener Steiner. "Men nu tager vi et skridt ad gangen. Vi er først lige begyndt [at forhandle]."

Haas er dog ikke de eneste, der er interesserede i den erfarne polaks tjenester: Efter sigende skulle han også stå på ønskelisten som testkører hos Racing Point.

OM SKRIBENTEN

Jesper fra BMF1 Jesper er cand.mag. i Moderne Kultur fra Københavns Universitet med speciale i biler og bor til dagligt i Berlin.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Singapores GP - Løbet live: Sejr til Vettel Singapores GP: Weekenden i billeder »