Kinas Formel 1 Grand Prix bliver aflyst

Det er ikke officielt meldt ud endnu, men ifølge South China Morning Post, vil det Kinesiske Formel 1 Grand Prix blive aflyst. Og det kan tage endnu et løb med i faldet.

Kinas GP 2015 . Copyright Getty Images/Toro Rosso

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 12/2 2020 klokken 08:02

Corona virussen breder sig fortsat og er langt fra under kontrol. Det betyder at større forsamlinger bliver aflyst på stribe, primært i Kina, hvilket også ser ud til at gå ud over Formel 1 løbet.

Shanghai's sports federation har tilkendegivet, at de fraråder alle former for sportsbegivenheder, indtil Corona virussen er under kontrol.

På den anerkendte avis, The Times, har man også fat i nyheden om Kinas GP, hvor man melder ud, at det kun er et spørgsmål om dage, inden vi får en officiel udmelding om at løbet bliver rykket eller aflyst.

Flere sportsbegivenheder, der skulle have fundet sted i Kina, er rykket ud af landet, hvilket kan betyde, at vi kan ende med at Kinas GP bliver afviklet, i et andet land, skulle der være en bane der er klar.

Men i takt med at Corona virussen spreder sig, også udenfor Kina, er der nu begyndt at opstå tvivl omkring det helt nye løb i Vietnam, da man også er begyndt at se Corona virussen der.


OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ferrari åbner festen med SF1000 Red Bull præsenterer RB16 »