Kevin optimistisk

Forud for det kommende Formel 1 Grand Prix i USA, kommer der forsigtige optimistiske meldinger fra Kevin Magnussen, der kæmper for at holde fast i sit Formel 1 sæde i 2017.

Kevin Magnussen . Copyright Allan Haslund

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 19/10 2016 klokken 11:10

Kevin Magnussen tror på, at den kommende weekend bliver en af de bedre med Renault. Efter han havde lidt af en nedtur i Japan, ser det nu lysere ud, ifølge hans egne udtalelser.

”Vi havde problemer med at få sat bilen rigtigt op til min kørerstil i Japan, hvilket vi har arbejdet hårdt på at finde en forklaring på siden”, kom det fra Kevin Magnussen under et interview op til det kommende Grand Prix i Austin, Texas.

”Min racer har fået et nyt gulv, hvilket normalt hjælper på balancen og vi har også løst nogle af de andre udfordringer vi havde”, tilføjede han.

Renault arbejder med Kevins bil, sammen med Kevin
Copyright Allan Haslund


Sidste år var vejret en stor udfordring i Texas, da orkanen Patricia kom forbi og ødelagde den anden træning, men det forhindrede ikke publikum i at møde talstærkt op.

”Publikum herovre er helt fantastiske og det gør det bare endnu mere interessant at kører her”, kom det yderligere fra danskeren, der har en af de større stjerner i USA.

”Banen er en af de få baner, hvor det er muligt at lave flere forskellige strategier, som mulige vinderløsninger, hvilket gør det mere interessant at se på og ikke mindst mere interessant for os, som kørere.

”Jeg har en tro på, at løbet bliver underholdende for os og at vi har mulighed for at vise os fra en bedre side, end vi formåede i Japan”, sluttede en optimistisk Kevin Magnussen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kevin afviser IndyCar-rygter Palmer føler presset »