Kevin ikke på Ferraris short-list

Der er jævnligt, primært danske medier, der hævder at Kevin Magnussen er en af de kørere, som Ferrari følger, skulle de få et ledigt sæde. Men det ser ud til at være mere ønsketænkning end noget andet.

Monacos Grand Prix 2019 . Copyright Ferrari Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 30/3 2020 klokken 12:03

Der har aldrig været så mange Formel 1 fans i Danmark, som efter Kevin Magnussen formåede at komme til den ypperste motorsportsklasse.

En stor del at de mange Kevin Magnussen fans, drømmer om at se ham få chancen på et af topholdene, hvor Ferrari ligger mest lige for.

Rygter om, at Sebastian Vettel er på vej væk fra holdet, har sat gang i spekulationerne om hvem det så er, at det er som Ferrari ønsker at have på holdet, ved siden af Charles Leclerc.

Flere danske medier, har påstået at Kevin Magnussen er på den "short-list" som Ferrari har på bordet.

Men Ferrari chef Louis Camilleri, har røbet at der er 3 mand, som de ser som mulige optioner, skulle de ikke lykkes med at forlænge Sebastian Vettel med et år mere.

De tre er Daniel Ricciardo, der har kontrakt med Renault til og med i år, Carlos Sainz Jr. hvis kontrakt med McLaren også udløber i år, og sidste mand er Ferraries egen udviklingskøre Antonio Giovinazzi, der har en løbende kontrakt med Alfa Romeo.

Lewis Hamilton er ikke nævnt, ligesom Mick Schumacher, som der også er mange der havde set hos dem.

Ferrari har dog ikke travlt, da de ved at de tre, alle er interesseret og alle er uden kontrakt for 2021.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Formel 1-gennembrud mod Corona Red Bull ville smitte Max Verstappen med coronavir »