Ingen mundkurv til Grosjean

Romain Grosjean har ytret sig meget kritisk om sit team på det seneste, men de vil ikke give ham mundkurv på.

Romain Grosjean . Copyright Haas F1

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 22/9 2016 klokken 18:09

Haas F1 Team er det nyeste team i Formel 1-feltet, fordi de fik som bekendt deres Formel 1-debut i det australske grand prix tidligere på sæsonen. Den debut gik godt, fordi teamet hentede nemlig en 6. plads ved hjælp af deres rutinerede franskekører Romain Grosjean. Franskmanden gentog succesen løbet efter, fordi her lykkedes det ham nemlig og hente en flot femteplads hjem, men så er det også gået meget ned af bakke siden da. Det amerikanske team har nemlig ikke haft en kører i top ti, i de sidste seks løb og i det sidste løb kom Grosjean ikke til start.

Romain Grosjean.
Copyright Haas F1


Det har fået franskmanden til at komme med en del kritik af teamet, men det skal han have lov til, hvis man spørger teamchefen Günther Steiner.

"Jeg lader mine folk tale, så nej jeg vil ikke sige til Romain, at han skal holde mund. Jeg kunne godt, men det ville jo ikke være sjovt. Så ville alle journalisterne jo ikke have noget, at skrive om og det er der jo ikke noget ved. Jeg er nu heller ikke så kritisk omkring det, fordi han skal have lov at være sådan her, hvis det er det han vil og jeg kan faktisk godt forstå ham. Jeg var også blevet sur, hvis det var mig, eller jeg er sur over at vi ikke kan gøre det bedre," lyder det fra Steiner.

Esteban Gutierrez, Romain Grosjean og resten af de store herre fra Haas fejre Grosjeans 30 års fødselsdag
Copyright Haas F1


Det amerikanske team har ind til videre kørt 15 Formel 1-løb, hvoraf de har hentet point i de fire af dem. Det giver en samlet pointhøst på 28 point, som alle er hentet af netop Romain Grosjean. Det betyder også, at teamet ligger nummer otte i konstruktørmesterskabet, med Renault, Manor og Sauber lige efter sig. Det er ikke dårligt af et helt nyt team, så selvom de selv er meget kritiske, så kan de nu godt være glade for deres præstationer i debutsæsonen.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Pirellis ønske ikke opfyldt Mere digital underholdning »